follow Catalog firme » Paza protectie » Control acces » Videointerfoane » Judetul TIMIS
  home     Videointerfoane   Judetul TIMIS

Videointerfoane Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru videointerfoane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
videointerfoane, videointerfoane timis, videointerfoane timisoara (Timisoara, TIMIS)
Vindem si asiguram service pentru urmatoarele sisteme industriale: - cantare electronice comerciale si industriale cu capacitati de la 0,35kg la 120t, cum ar fi cantarele auto sau feroviare si cu precizii incepand de la 0,001g la 50kg. de asemeni comercializam si implementam sisteme de cantarire automata/ne-automata industriala, cantarire pe banda transportoare, conveioare, buncare, tancuri sau silozuri, etc. sisteme acces-pontaj electronic cu card, amprenta,..
0745 *** ***Click aici!
videointerfoane, videointerfoane timisoara, videointerfoane timis (Timisoara, TIMIS)
Societatea comercială EDI GRUP este o companie din domeniul IT & C cu răspundere limitată, având ca principal domeniu de activitate proiectarea, livrarea și instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalații electrice și sisteme de distribuție de joasă tensiune, proiectarea și realizarea de automate programabile folosite la comanda secvențiala automată a unor activități. Depunem un efort continuu în a asigura necesitățile..
0256 *** ***Click aici!
videointerfoane, videointerfoane timisoara, videointerfoane timis (Timisoara, TIMIS)
Firma interelectronic s.r.l. a fost infiintata in anul 1991. livram echipamente de securitate profesionale cu o garantie de la 1 la 3 ani. asiguram suport tehnic pt. instalatori. ce va oferim: sisteme de alarma cu sau fara fir, accesorii pt. sisteme de alarma, zavoare electromagnetice dorcas, sisteme de supraveghere video, interfoane si videointerfoane, control acces (inclusiv acces hotelier), parcari cu plata, automatizari porti..
0256 *** ***Click aici!
videointerfoane timisoara, videointerfoane timis (Timisoara, TIMIS)
Firma licentiata igp pentru proiectare, comercializare si executie sisteme de securizare antiefractie, aniincendiu, supraveghere video, control acces, interfonie si videointerfonie, sisteme de ordonare a cozilor. Profesionalismul si promtitudinea ne recomanda. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0356 *** ***Click aici!
videointerfoane, videointerfoane timisoara (Timisoara, TIMIS)
Societatea anansi srl este specializata in comercializarea si instalarea sistemelor de alarma antiefractie si antiincendiu, sistemelor video de televiziune in circuit inchis, sistemelor de control acces si sistemelor de interfonie si videointerfonie. firma dispune de un personal cu o experienta de aproape 15 ani in domeniu, personal care a participat la proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarma pentru foarte..
0729 *** ***Click aici!
videointerfoane timisoara, videointerfoane (Timisoara, TIMIS)
Societate comerciala autorizata de politie, montam sisteme de alarmare antiefractie, sisteme de supraveghere video vizibile prin internet, sisteme de interfonie, videointerfonie, control acces, automatizari porti batante, automatizari porti culisante. pentru locuinte, schimbam tablouri electrice, componente instalatii electrice sau facem instalatia electrica de la contor. deasemenea, va putem fi de folos in cazul retelelor de calculatoare, a problemelor pe care le aveti cu laptopul...
0726 *** ***Click aici!
videointerfoane (Timisoara, TIMIS)
AVB SECURITY continua traditia firmei Logimaetics in domeniul sistemelor de securitate pentru a raspunde prompt cerintelor tot mai complexe. Inca din 1993 avem experienta executiei sistemelor de securitate pentru imobile. De-a lungul timpului din dorinta de a oferii solutii complete, am diversificat domeniul de activitate oferind clientilor intreg pachetul de instalatii electrice de curenti slabi (sisteme de securitate, retele de calculatoare, sisteme de..
0356 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie